Hello from the otherside.



Helteistä huolimatta syksy hiipi lähemmäs


Olen saanut kiertoteitse lukijapalautetta. Siksi haluan kirjoittaa pari sanaa kirjoittamisesta ylipäätään, ja blogin kirjoittamisesta.

Asiakaspalautteesta kuulsi läpi että joku ei ole tyytyväinen siihen miten kuvailen omaa onnellisuuttani, sitä iloa ja onnea mitä koen puolisoni ja perheeni kanssa. Ymmärtääkseni omasta onnesta ja ilosta pitäisi olla hiljaa tai sitten kertoa siitä hillitymmin. Jotta lukija ei pahoittaisi mieltään.



Kohta on taas sadonkorjuun aika


Kirjoittaja ei voi miellyttää jokaista lukijaansa. Hän ei voi siihen edes pyrkiä, sillä sellainen vie terän koko kirjoittamiselta, ja idean koko blogilta. Kirjoittaja ei voi muunnella omia tuntemuksiaan, omia ajatuksiaan ja omaa sanomaansa lukijoiden takia. Silloin blogin kirjoittaja voisi yhtä hyvin kirjoittaa kuvitteellista tekstiä. Blogi puolestaan on kuvausta eletystä elämästä, sekä kirjoittajan itsensä että hänen lähipiirinsä, tai miksei vaikka jopa kaukopiirinsä elämästä.



Aito oikea kolikkopuhelin @ Milano


Kenelläkään ulkopuolisella ei tietenkään ole oikeutta määrätä mitä toinen kirjoittaa blogissaan ja mitä ei. On olemassa sananvapaus ja yksilönvapaus. Se mitä mielensäpahoittaja voi tehdä asialle, on olla lukematta blogiani. Yksinkertaista. Toki jos esimerkiksi panettelun tai henkilökohtaisen loukkauksen kriteerit täyttyvät, voi näin kokeva lukija tehdä vaikkapa rikosilmoituksen.



39-vuotias blogisti, minä ;) !


Blogin kirjoittaja ammentaa tekstiinsä aiheita sieltä mistä haluaa. Aiheet ovat usein sellaisia joihin lukijat voivat jollain lailla samaistua. Tässä onkin blogitekstin viehätys ja vetovoima ylipäätään. Kenenkään lukijan ei kannata kuvitella että kaikki kirjoittamani koskisi juuri minua tai minun elämääni. Usein teksti kumpuaa jonkun toisen kokemuksista, jotka sivustakatsojana puen sanoiksi.



Kuva minun elämästäni <3


Kaikesta huolimatta, olen otettu siitä että ylipäätään saan lukijapalautetta, kiitos siis siitä! Palaute auttaa kirjoittajaa kehittymään ja on myös merkki siitä että blogitekstini herättää tunteita ja ajatuksia.



Minun ja aviomieheni uusi tyytyväinen ystävä eräänkin reissun päältä..


Tämä hikinen hellekesä vie mehut kenestä tahansa, myös minusta! Rakas yhdeksän kuukauden ikäinen Marina-tyttäremme puolestaan on täynnä energiaa kuten aina. Kirjoittelen ensi kerralla enemmän Marinan kuulumisia, siitä miltä vauvakesä 2018 näyttää ja tuntuu. Palataan!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Teinipojan kanssa keväistä sisustussuunnittelua

Life Is A Highway!

Kesämökki ulkomailta