Matkalla matkalle

28.5.2017

Familylla alkoi kesä ja Pikkuvaimolla ansaittu kahden viikon kesäloma!
Lähden rakkaan aviomieheni kanssa huomenna 29.5.2017 lentäen Reykjavikin kautta kohti Minnesotaa. 
Tarkoituksena on mm tavata ystäviä ja tehdä vuokra-autolla road trip, suuntana Black Hills vuoret. Alunperin suunnitelmissa oli kiipeilyreissun lisäksi myös ranchilla yöpyminen sekä perinteinen lännenratsastus. Nyt kun raskaus ehti suunnitelmista poiketen saada alkunsa ennen reissua, täytyy heppasuunnitelmat harmikseni jättää väliin. Tarkempia matkasuunnitelmia meillä ei ole, annamme seikkailulle tilaa!

Tänään oli pakkauspäivä. Kävimme myös hakemassa kotivahtimme junalta. Saimme kätevästi kaksi kärpästä yhdellä iskulla, samalla kertaa kotivahdin ja yrittäjä-aviomiehelleni sihteerin hänen työpaikalleen. Serkkuni Oulusta lupautui meille hommiin. Familyn lapset, eli minun kaksi murrosikäistä poikaani ja aviomieheni teini-ikäinen tytär menevät reissun ajaksi toisille vanhemmilleen asumaan. Järjestelyä voisi kutsua uusioperheen etuisuudeksi, mutta minulle ikävä kyllä tulee sivuvaikutuksena lapsiani ikävä. Appiukkoni kävi hakemassa Familyn koirat eli Springenspanieliuros Roopen ja Batterdalenterrieri Minkin hoitoon. Maatiaiskissamme Vääpeli eli "Väpä" jää kotiin, hän viihtyy näin kesäisin enemmän ulkosalla kuin sisällä.

Familyn nuorin tulokas, masussani köllöttelevä iltatähtemme tulee luonnollisesti mukaan. Raskausviikkoja on nyt kasassa jo 22, laskettu aika on 1.10.2017. Masuni alkaa muistuttaa lähinnä jalkapalloa ja iltaisin olotila on välillä tukala kun masu supistaa ihan kivikovaksi iltaisin. Erityistä lääkärintodistusta ei näillä viikoilla tarvita, neuvolakortti kuulemma riittää ”todisteeksi”. Lennämme Iceland Airilla, muutaman tunnin välilasku Reykjavikissa sisältyy matkaan. 

Pakkaaminen osoittautui haasteeksi. Normaalivaatteita olisi vaikka mihin tarpeeseen kaapissa yllin kyllin, mutta kun eivät mahdu päälle. Pakkasin siis tuskaillen ja sovitellen lähinnä äitiysvaatteista koostuvan vaatesettini miheni tuomaan jääkiekkokassiin. Suosittelen pyörillä varustettua jääkiekkokassia pitkälle reissulle, sillä sisälle mahtuu paljon tavaraa ja laukku itsessään on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Ehdin onneksi juuri ja juuri tilata www.Bebes.fi -nettikaupasta äitiystakin ennen reissua, nopeaa palvelua heillä.


Nyt ajoissa nukkumaan jotta huomenna jaksan herätä ja startata matkaan. Masussa vauva polskuttelee innokkaasti, häntä selvästikkään ei nukuta mutta yritän kaikesta huolimatta saada unta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Teinipojan kanssa keväistä sisustussuunnittelua

Kesämökki ulkomailta

Life Is A Highway!