Syksy on täällä taas ja hellekesä 2018 valokuvina ja muistoina tallessa!




Marina&äiti heinäkuun -18 helteissä!


Marinan ensimmäinen kesä oli uskomattoman helteinen ja aurinkoinen! Leikkasin hänelle lehtileikkeen vauvakirjan väliin muistoksi, sillä tällaiset helteet eivät ole meillä Suomessa mitenkään tyypillisiä. Sisälämpötila huiteli +32:ssa ja ulkona varjossa +36 parhaimmillaan! Mutta kuten suomalaiset sanovat, lämmöstä ei saa valittaa. Talvi tekee taas tuloaan jokatapauksessa ja siinä on taas sitä kestämistä sitten.






Marina pääsi kesällä polskuttelemaan useita kertoja!


En ole viime vuosina kovinkaan paljoa itse uinut kesäisin, lapsia toki olen käyttänyt uimassa siellä sun täällä. Tänä kesänä uin sekä Marinan kanssa että yksinäni myös, ja täytyy sanoa että uiminen on ihanaa! Loistava liikuntamuoto kaiken lisäksi. Meillä mökillä puhdasvetinen erämaalampi on rauhallinen ja suojaisa uimapaikka, vain joutsenperhe tai satunnainen hirvi eksyy sinne polskuttelemaan seuraksi. Kotona kaupungissa puolestaan pääsemme 20min-30min ajamisella useampaankin uimapaikkaan, ei vaadi sen suurempia reissusuunnitelmia siis!







Rakas aviomieheni hommasi meille tänä kesänä uuden "elintasoveneen" ;) silläpä sitten ollaan huristeltu pitkin Puulavettä!


Veneilyharrastuksemme on tänä kesänä saanut ihan uuden ulottuvuuden, uuden moottoriveneen myötä. Nyt pystymme juttelemaankin samalla kun ajelemme vesillä! Wakeboard puolestaan nousi hetkessä aalloille aviomieheni kyydissään, kun väänsin kaasua koneeseen! Ihana kapistus kertakaikkiaan, Niin siis se vene. Toki aviomieheni on myös..! 







Syksy toi tullessaan syksyn vaate- kenkäostokset


Syksy puskee päälle ja kesä 2018 alkaa olla muisto muiden ihanien muistojen joukossa. Tein kirpputorilta ja alennusmyynneistä löytöjä. Marinalle Crocsin kengät 6e ja kummitädiltään Feelmaxin paljasjalkatossut. Marinan pinkit söpöt kuravaatteet ovat Luhdan outletista, jossa shoppailin parhaan ystäväni kanssa lastenvaatteita lapsillemme, suosittelen! Kauniita froteemekkoja sekä uudenveroinen Marimekko-tunika löytyi Hyvinkääläiseltä lastenvaatekirpputorilta, Kittanasta. Hauskaa muuten pukea pientä prinsessaa tyttöjen vaatteisiin, ihan uutta minulle kahden pojan äidille!




Ja tiskikone pullistelee taas syksyn kunniaksi...


Syksy tuo tullessaan aina meidän perheen koulu- ja työarjen, sekä samalla myös yli äyräittensä pullistelevan tiskikoneen. Alkaa jälleen kiistely sen täyttämisestä sekä tyhjentämisestä. Jotkut asiat eivät muutu, ja se on jollain lailla minusta hyvä. Iloista syksyä kaikille, nautitaan tavallisesta arjesta sekä viilenevistä säistä :)!
T: Pikkuvaimo 




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Teinipojan kanssa keväistä sisustussuunnittelua

Life Is A Highway!

Kesämökki ulkomailta