Teinipojan kanssa keväistä sisustussuunnittelua

Teinipojan kanssa keväistä sisustussuunnittelua




Äiti <3 Marina



Rakas teinipoika 13v


Ystävänpäivän kunniaksi pieni iltatähtöseni Marina 4kk nukkuu iltapäiväuniaan tyytyväisenä vaunuissaan, antaen minun kirjoittaa!

Neuvolalääkärin mukaan tytär kasvaa soseilla ja korvikemaidolla vauhdikkaasti. Hän on kuulemma hyvin kehittynyt ja erittäin ulospäinsuuntautunut lapsi. Hän on neuvolakäyrien mukaan laihanpuoleinen pituuteensa nähden, mutta taulukot saavat kuulemma taipua, tytärtä ei tarvitse ns pakkosyöttää tai lihottaa väkisin. Omasta mielestäni parasta on kun hän on terve ja tyytyväinen.



Marina keittiössä kaiken keskipisteenä <3


Isoveli 13v tuli koulusta. Hän kävi suoraan ruokapöytään, kuten nykyään aina. Ennen minun piti patistella poikiani välipalalle kun heillä ei ikinä ollut nälkä. Nykyään mikään ruokamäärä ei tunnu riittävän. Pikkuveli 11v saapui samanaikaisesti koulusta, häntä joutui vielä muistuttelemaan syömisestä. Vaihtoehtoina tänään olivat pyttipannu, tai makaroonit sekä valmislihapullat. Pojat valitsivat silmää räpäyttämättä jälkimmäisen vaihtoehdon.



Äitin tekemää pyttipannua


Pikkuveljen pelatessa pelivuoroaan, isoveli tuli äidin kanssa sängylle pötköttelemään ja etsimään nettikirpputorilta lipastoa hänen huoneeseensa. Nuori mies on nimittäin sitkeästi säästänyt rahaa ikiomaan televisioon, ja rahat tosiaan alkavat olla hänellä kasassa. Television alle tarvitaan sopiva lipasto, jonka vaatimuksina on siis mahtuminen seinälle asetettavan television alle, sekä terassin oven ja huoneen haitarioven väliin. Sellainen löytyikin yllättäen vain 10 eurolla! Jätimme tiedustelupyynnön myyjälle ja jäimme odottelemaan vastausta. Jos tämä kyseinen lipasto ei enää ole saatavilla, jatkamme etsintöjä.




Teinipojan oma huone talvihämärässä


Nuori mies ajatteli maalata tämän puunvärisen lipaston kaksivärikseksi. Kehikko valkoiseksi ja laatikot violetinsinisellä. Tutkimme yhdessä netistä maalivaihtoehtoja, ja kuulemma spraymaaleja joita harkitsimme, ei suositella sisätiloihin ollenkaan. Tikkurilan Helmi-kalustemaalia sen sijaan voi käyttää lastulevypintoihin, ja sitä voi sävyttää Tikkurilan Symphony-värikartan mukaan.



Tikkurilan Symphony-värikartta


Yllättäen pikkuveljen pelivuoron lähestyessä loppuaan, olikin äiti yhtäkkiä ”parempi sisustussuunnittelija” kuin teinipoika itse. Ja näin todettuaan lipaston tarvitsija häipyi liukkaasti omaa pelivuoroaan kärkkymään. Äiti puolestaan jäi yksin valitsemaan oikeanlaista violetinsinisen sävyä Symphony-värikartan uumenista.. on muuten aikamoinen savotta! Laitan myöhemmin kuvia projektimme etenemisestä.


Olen muuten viimeaikoina kärsinyt järkyttävästä päänsärystä sekä niskajumista. Syynä on tietysti pikku-Marina, joka on aloittanut yölliset lauluhetket ihanasti parin tunnin välein. Hän ei siis itke vaan laulaa ja höpöttää vauvakielellä parin tunnin välein. Öisin. Ja tämä äiti puolestaan on tosi väsynyt.



Marinalla on asiaa!


Näin meillä vauvalandiassa nyt. Yöunia odotellessa ja kaivatessa. Ensi kertaan ja kohti kevättä! 
T: Pikkuvaimo.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Life Is A Highway!

Kesämökki ulkomailta