Sivut

sunnuntai 15. maaliskuuta 2020

Life Is A Highway!

Uusi Kevät 2020 On  Täällä taas!

Vuosi sitten kirjoitin että uudet tuulet puhaltavat, kun palaan töihin ja iltatähti-tytär Marina aloittaa tarhassa kokopäiväisesti. Pohdin miten arki tulee sujumaan sukkuloidessa tarhan ja työn väliä, junamatkoineen kaikkineen.


Kevät 2019 Marina&Äiti alakoulun kevätjuhlassa.

Se vuosi on nyt takanapäin. Odotetusti arki oli sekä täyttä sekä raskasta ja kuitenkin todella antoisaa, ikimuistoista. Nukkuminen nousi arjen tärkeysjärjestyksessä kirkkaasti ykköseksi. Tammikuussa 2020 aloitin vakityöt uudessa työpaikassa, jokapäiväiset junamatkat jäivät taakse ja arkirytmi muuttui paremmaksi itseni ja perheen kannalta.

Kesä 2019 kului ihan siivillä ja sitä piristi lomamatka Jenkkeihin Marinan kummisetää tapaamaan. New York oli enemmän kuin olin kuvitellutkaan, iso ja villi, kuvista sekä elokuvista tuttu. Tapasimme siellä tuttuja ja ruokailun jälkeen jatkoimme matkaa New York Up Staten suuntaan, maaseudun rauhaan niin sanotusti. Minneapolis puolestaan oli helteinen myös ja sieltä suuntasimme Marinan kummisedän mökille sekä kohti Duluthia. Helteinen Duluth vietti "Grandma-maratonia" ja näytti aurinkoisen puolensa meille. Ihastuin sen San Franciscomaisiin rinteisiin joita vaelsimme kun halusin tutustua asuinalueisiin. Houkutteleva ja ihastuttava kaupunki! Tuohon seikkailuun kuului paljon muutakin mutta jätän nämä lomamuistot nyt tähän tällä kertaa :).
Täytyy todeta että 1,5v kanssa matkustamisessa ja kaikkien tarvittavien tavaroiden roudaamisessa oli projektia kerrakseen mutta siitä selvittiin:)! Positiivinen yllätys oli se että Marina oli kasvanut tarpeeksi sopiakseen vihdoin lentokentän omiin kärryihin.Miss Marina pääsi New Paltzin kirjakauppaan äidin ja Isin kanssa ihmettelemään tarjontaa.  Äidin oli pakko saada Starbucksin kahvia ja huh miten isoja annoskokoja olikin tarjolla.. sitä kahvia sitten riitti hörpittäväksi pitkään;).

We had the most amazing New Paltz Cider!
 And the view of course, stunning.

Seuraavassa kirjoituksessa tosiaan sitten siitä keväästä 2020 ;).
Terkuin: pikkuvaimo
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ja palaute ovat tervetulleita, niin risut kuin ruusutkin! Kiitos.